Presentkort

Vill du ge bort en matlagningskurs från GreenIsaDream som födelsedagspresent, julklapp, examenspresent eller bröllopspresent?

Våra presentkort brukar vara mycket uppskattade och är en perfekt gåva till dem som har ett stort matlagningsintresse eller som vill lära sig laga mer veganskt eller vegetariskt. Kursen är också en rolig & social upplevelse som går att delta i själv eller tillsammans med dig som ger bort matlagningskursen.


Villkor

Presentkortet är giltigt 1 år från och med dagen då presentkortet utfärdas. En automatisk bekräftelse skickas alltid ut direkt till din e-postadress när du har köpt ett presentkort, samt ett elektroniskt presentkort där du kan skriva en personlig hälsning som antingen skickas ut till din mail eller till presentkorts-mottagaren.GreenIsaDream presentkort

Vill du köpa ett presentkort?

Klicka här för att komma till betalningen

Utnyttjande av presentkort

  • Har du fått ett presentkort och vill nyttja det? Gå in och välj den matlagningskurs du vill gå och lägg till din presentkorts-kod i “Discount code” vid betalning.

  • Har du fått ett presentkort innan den 2019-01-31?
    I så fall löser du in ditt presentkort genom att maila till bokningar@greenisadream.se. Ange då din kod sim står angiven på det fysiska presentkortet samt ange vilken kurs du skulle vilja gå.