Presentkort

Vill du ge bort en matlagningskurs från GreenIsaDream som födelsedagspresent, julklapp, examenspresent eller bröllopspresent?

Våra presentkort brukar vara mycket uppskattade och är en perfekt gåva till dem som har ett stort matlagningsintresse eller som vill lära sig laga mer veganskt eller vegetariskt. Kursen är också en rolig & social upplevelse som går att delta i själv eller tillsammans med dig som ger bort matlagningskursen.


VI ERBJUDER

  • Värdebevis- då får mottagaren en specifik matlagningskurs i gåva, med kursens namn och pris utskrivet. I samband med köpet bokar vi in personen på rätt kursdatum.
     
  • Presentkort- Mottagaren får ett fast belopp att utnyttja till valfri ledig kurs. På så vis kan födelsedagsbarnet går in och boka den kurs hon/han tycker känns mest lockande och som passar tidsmässigt.
     


Villkor

Presentkortet och värdebeviset är giltigt 1 år från och med dagen då gåvobeviset utfärdas. 
En bekräftelse skickas alltid ut inom 7 timmar till din e-postadress när du har köpt ett gåvobevis. 

Leverans

För en portokostnad av 10 kr skickar vi hem presentkortet/värdebeviset till din angivna adress samma dag som köpet görs.Utnyttjande av presentkort

Har du fått ett presentkort och vill nyttja det? Fyll i formuläret till höger och boka in dig valfri ledig valfri kurs. Ange då ev. kod, namn på person som köpte presentkortet och värdebeloppet. Vid värdebevis när en specifik kurs är angiven står du redan som inbokad på kursen. Maila oss dock om du har särskilda allergier du vill framföra eller om du inte kan dyka upp på kursen/boka annat datum. Då måste du höra av dig minst 30 dagar innan kursen äger rum.

Har du andra frågor, maila till bokningar@greenisadream.se

GreenIsaDream presentkort

Vill du köpa ett presentkort?

Klicka här för att betala med kort.


Vill du köpa ett värdebevis?

Fyll i formuläret och invänta svar på att plats finns på kursen du vill köpa. Därefter skickas en faktura ut.


Köp en matlagningskurs

Produkt