ABC_4951

Om Isa

Jag är grundare till utbildningsföretaget GreenIsaDream där jag gör receptjobb, håller utbildningar & teambuilding aktiviteter inom vegetarisk matlagning. Jag arbetar även som föreläsare över hela Sverige för att sprida inspiration & kunskap om vegetarisk mat, hälsa & hållbarhet- tre hjärtefrågor som genomsyrar allt jag gör i mitt arbete.

Intresset för matlagning började när jag var väldigt liten då jag fick hjälpa mamma i köket. Jag har varit vegetarian i hela mitt liv och med två matpassionerade föräldrar & många exotiska kryddor och produkter hemma i skafferiet har spännande rätter från alla världens hörn hamnat på middagsbordet. 

Jag började jobba seriöst med mat efter ett karriärsbyte från statsvetare  2014 då jag stack till England & utbildade mig vid den vegetariska kockskolan Demuth Cookery School. Långt innan dess drev jag en receptblogg & älskade att laga mat men entreprenörsandan & suget att starta företag var lite för stort så efter en kort period som kock tog jag steget & startade upp GreenIsaDream. 
 


Vegokocken

Anlita mig

Vill ni kontakta mig för ett receptuppdrag eller intervjuförfrågan, kontakta isa@greenisadream.se.

Föreläsningar,
läs mer här