Frågor om presentkort

Har du fått ett presentkort eller har givit bort ett presentkort så följer här information kring vad som gäller under höstterminen 2020.

Covid 19

På grund av Covid-19 var det många som ställde in sitt deltagande eller avbokades i våras pg a av för få deltagare till kurserna.

Nu inför hösten hoppas vi kunna mjukstarta igen och sätta in ett par matlagningskurser enbart för er med ett aktivt presentkort.

Framtiden under hösten ser fortfarande väldigt oviss ut för oss inom mat-och upplevelsebranschen så ett mer omfattande kursschema kommer därmed inte att släppas till hösten. Men vi hoppas och vill att ni som har ett aktivt presentkort ska kunna gå er kurs nu till hösten/vintern.

 

Hur bokar jag in mig på en kurs?

Maila oss på bokningar@greenisadream.se och ange vilken kurs & datum du vill gå. Ange också ditt namn, presentkortskod & namnet på den som har köpt presentkortet åt dig. Vill du köpa till en plats till en vän så meddela oss detta. Därefter kommer en faktura att mailas ut till denna person.

Är mitt presentkort fortfarande giltigt?

Ditt presentkort är giltigt i ett år och ska ha genomförts inom den perioden. Om ditt presentkort skulle ha gått ut våren eller tidig höst 2020 så har så har vi dock förlängt ditt presentkort så att det gäller för hela hösten & vintern 2020. 

Jag avbokade kursen i våras pga av sjukdom men fick bekräftelse på att få boka om kursen till hösten. Vad gör jag?

Du mailar oss och hänvisar till konversationen och därefter anger de bokningsdetaljer vi listar nedan under Hur bokar jag in mig på kursen?

Jag har fått ett presentkort till en specifik kurs men den går inte till hösten. Vad gör jag?

Du har möjlighet att boka in dig på de kurser som finns tillgängliga under hösten/vintern, inklusive e-utbildningen Kickstarta med vegetariskt  som lanseras i november.

Fick du inte svar på dina frågor?

Maila oss i stället så hjälper vi dig