Ta med kollegorna på en klimatsmart matlagningskväll hos GreenIsaDream där ni får laga inspirerande vegetarisk mat som fokuserar på hur du lagar mat i säsong med klimatsmarta råvaror och dessutom kan minska ner på matsvinnet. Kvällen avslutas med en trevlig middag som ni avnjuter tillsammans.
Under en trevlig kväll tillsammans lagar vi till en växtbaserad buffé med fokus på resurssnåla och närodlade råvaror. Under kvällens gång varvas goda vegetariska rätter med kunskap kring hur alla kan bidra till en mer hållbar planet genom att inspireras till grönare klimatsmarta matvanor.
Med grönt tänk i fokus anser kvällens kock och inspiratör Isa att en växtbaserad kost är den väg som bidrar mest till att minska ner på det ekologiska fotavtrycket och som gör skillnad även på en gräsrotsnivå.
Efter en rolig och inspirerande matlagning som fokuserar på resurssnåla råvaror i säsong och rätter som hjälper dig att minska ner på matsvinnet sätter ni er ner och njuter av middagen tillsammans.
Lär er laga hållbar och vegetarisk mat med företaget som är både bra planeten, miljön och budgeten!
Vad som ingår i kursen
Välkomstsnack
Aktiv matlagning med professionell kursledare
Buffé-upplägg med säsongsbaserad meny & matsvinnsfokus
Kaffe/te och alkoholfri dryck
Privat matstudio
Recepthäfte till alla deltagare
Som en del av de globala målen är visionen för Sverige att år 2050 inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser alls. Detta mål är satt för begränsa risken för att den globala medeltemperaturen stiger till mer än 2°C.
Köttindustrin står idag för omkring 15% av alla väldens utsläpp av växthusgaser och mat & dryck står totalt för mellan 20-30% av miljöpåverkan inom t.ex. klimat, försurning och övergödning av marker.
Digital teambuilding- hållbar matlagning
Ta med kollegorna på en klimatsmart matlagningskväll hos GreenIsaDream där ni får laga inspirerande vegetarisk mat som fokuserar på hur du lagar mat i säsong med klimatsmarta råvaror och dessutom kan minska ner på matsvinnet. Kvällen avslutas med en trevlig middag som ni avnjuter tillsammans.
Description
Laga hållbar och vegetarisk mat med företaget –
Bli klimatsmart och njut av god vegetarisk mat
Under en trevlig kväll tillsammans lagar vi till en växtbaserad buffé med fokus på resurssnåla och närodlade råvaror. Under kvällens gång varvas goda vegetariska rätter med kunskap kring hur alla kan bidra till en mer hållbar planet genom att inspireras till grönare klimatsmarta matvanor.
Med grönt tänk i fokus anser kvällens kock och inspiratör Isa att en växtbaserad kost är den väg som bidrar mest till att minska ner på det ekologiska fotavtrycket och som gör skillnad även på en gräsrotsnivå.
Efter en rolig och inspirerande matlagning som fokuserar på resurssnåla råvaror i säsong och rätter som hjälper dig att minska ner på matsvinnet sätter ni er ner och njuter av middagen tillsammans.
Lär er laga hållbar och vegetarisk mat med företaget som är både bra planeten, miljön och budgeten!
Vad som ingår i kursen
Välkomstsnack
Aktiv matlagning med professionell kursledare
Buffé-upplägg med säsongsbaserad meny & matsvinnsfokus
Kaffe/te och alkoholfri dryck
Privat matstudio
Recepthäfte till alla deltagare
Som en del av de globala målen är visionen för Sverige att år 2050 inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser alls. Detta mål är satt för begränsa risken för att den globala medeltemperaturen stiger till mer än 2°C.
Köttindustrin står idag för omkring 15% av alla väldens utsläpp av växthusgaser och mat & dryck står totalt för mellan 20-30% av miljöpåverkan inom t.ex. klimat, försurning och övergödning av marker.
Related products
Digital teambuilding- vegetarisk matlagningskurs online