Föreläsning

Isa Ekstam – kock, matkreatör & grön-mat-expert

Plantbaserad kost för den moderna människan

Känner du att du vill bli hälsosammare, må bättre och prestera på toppnivå? Kanske vill du få kunskap om hur du kan äta med mindre påverkan på miljön? Eller vill du få konkreta tips på trender inom vegetarisk och vegansk kost?

Boka en föreläsning med Isa Ekstam som sedan barnsben verkat för att få människor äta en mer plantbaserad kost, både av miljö- och hälsoskäl. Idag föreläser, inspirerar och utbildar hon med fokus på vegetariskt. Isas föreläsningar innehåller både konkreta tips, en stor portion kunskap och massor med matglädje och inspiration.

Isa grundade GreenIsaDream för snart 4 år sedan med en vision om att få människor äta mer plantbaserat. Med bakgrund som statsvetare och en examen i språk bestämde hon sig en dag för att ta steget fullt ut och byta bana i livet. Isa vidareutbildade sig till kock och hälsokonsult och startade konsultverksamhet mot restauranger. För att på allvar kunna inspirera, förändra och påverka till sundare och mer klimatsmart matfilosofi grundade hon kursverksamheten GreenIsadream – matlagningskurser. Idag utbildar hon både restauranger, skolkök och privatpersoner i grön matlagning och vegetarisk kost.

Isas passion för vegetarisk mat och glädjen att inspirera och utbilda är genomgående i allt hon tar sig för. Redan som barn tog hon ställning för djur och natur genom att bli vegetarian. Den passionen har också tagit henne på matresor över hela världen där hon fördjupat sin kunskap om hur färger, smaker, dofter kan integreras för att göra den plantbaserade kosten ännu mer spännande, näringstät och smakrik. I sina föreläsningar  delar hon med sig erfarenheterna som kock, matkreatör och utbildare.

Isa Ekstam är grundare till utbildningsföretaget GreenIsaDream och hon är själv kock och lärare i vegetarisk matlagning. Hon är bland annat utbildad vid den vegetariska kockskolan Demuth Cookery School i Barth, England. Isa är också en av grundarna till Svenska Vegetariska Kockars förening samt tävlingen Plantable Cooking Contest- Nordens första växtbaserade kocktävling.

Beställ en skräddarsydd föreläsning med Isa eller välj bland några av Isas favoritteman: