Om mig

 

“GreenIsaDream handlar om att plantera frön hos andra människor som sedan förhoppningsvis gror till en ny insikt, kunskap eller fundering kring vegetariskt och alla dess fördelar. På sätt och vis är jag väl lite av en bonde!” 

— Isa Ekstam, grundare av GreenIsaDream

Isa 2.0.jpeg

Passion
Jag brinner för matlagning & vegetarisk mat och detta brukar lätt smitta av sig på mina kursdeltagare. Jag skapar kreativa miljöer, pedagogiskt utformade kurser med noggrant utvalda rätter som ger den där wow känslan i både smak & utseende.

Kunskap
Mitt sug för ny kunskap och att hålla mig uppdaterad inom vegetarisk mat, trender, hälsa & klimat vill jag förmedla vidare till Dig.

Kvalitetsmedvetna
Alla råvaror är 90 procent ekologiska eller kravmärkta. Kurserna och recepten är till större delen växtbaserade vilket jag tycker är mest hållbart för klimatet. 

Förtroende
Det är tryggt att välja GreenIsaDream. Jag värdesätter dialogen till Dig som kund och skräddarsyr de flesta av mina tjänster utifrån dina behov.

Respekt
Hållbarhet genomsyrar allt jag gör. Det grundar sig i en respekt för djur, natur och till oss själva. Vill du leva ett långt liv i en värld som håller för våra framtida generationer då är en vegetarisk livsstil mitt svar.

 

Travel And Hospitality Award Winner Logo Golden-01.png