Vegetarisk indisk matlagning (25/10)


På den här kursen får du lära dig grunderna i indisk matlagning & kryddsättning. Laga några av de allra klassiska vegetariska rätterna från Indien & laga paneer från grunden.

Vegetarisk indisk matlagning (25/10)

web_isa_matkurs_08 (3)-3.jpg
web_isa_matkurs_49-2.jpg
web_isa_matkurs_08 (3)-3.jpg
web_isa_matkurs_49-2.jpg

Vegetarisk indisk matlagning (25/10)

1,150.00

På den här kursen får du lära dig grunderna i indisk matlagning & kryddsättning. Laga några av de allra klassiska vegetariska rätterna från Indien & laga paneer från grunden.

Quantity:
Add To Cart

Den här kursen passar dig som lära dig grunderna i indisk matlagning & kryddsättning. Lär dig laga en riktig palak palak, tillverka paneer från grunden och bemästra det indiska riset en gång för alla. Kursledare är Isa Ekstam, grundare av GreenIsaDream, som även är aktuell som medförfattare till en vegetarisk indisk kokbok som släpps i höst.
 

Exempelrätter

  • Paneer från grunden
  • Palak paneer
  • Pilao
  • Raita

Upplägg & innehåll

Kursdeltagarna välkomnas av papadambröd & olika chutneys och får en introduktion till indisk matlagning och kryddor. Kvällens meny presenteras och därefter delas recept & förkläden ut.

Deltagarna delas in i grupper som får laga 2-3 rätter som sedan dukas upp till en indisk festmåltid mot slutet och avnjuts som en gemensam härlig middag. Här kombineras aktiv matlagning med vissa demonstrativa moment från kursledaren.

Övrigt

Har du frågor om kursen? Maila oss på bokningar@greenisadream.se

Quantity:
Add To Cart

Kurstillfällen

Torsdag den 25 oktober: 17.30-20.30

Detta ingår i kursen

  • Introduktion till indisk matlagning & kryddor
  • Aktiv matlagning
  • Nära handledning från kursledaren
  • Råvaror & material
  • Recepthäfte
  • Välkomstsnack
  • Middag med alkoholfri dryck 

Lokal

Vi håller till i fräscha & ljusa Matlabbet som ligger ett stenkast från vattnet i centrala Hornstull, Hornstulls Strand 9, Södermalm