Föreläsningar

Isa Ekstam i samarbete med Oatly

ISA EKSTAM- kock, matkreatör & utbildare

Isa är en entreprenör som grundade matföretaget GreenIsaDream för snart 4 år sedan. Med en bakgrund som statsvetare och en examen i språk bestämde sig Isa en dag för att ta steget och göra ett karriärsbyte. Hon ville jobba med vegetarisk mat & inspirera andra till att äta mer vegetariskt. Efter att ha vidareutbildat sig till kock & hälsokonsult startade Isa en konsultverksamhet mot restauranger som sedan utvidgades till kursverksamheten GreenIsaDream matlagningskurser. Genom att undervisa i matlagning & vegetarisk kost har Isa upptäckt sitt sätt att kunna inspirera, förändra & påverka till ett sundare & mer klimatsmart tänk till mat.

Under Isas föreläsningar finns samma glädje till att utbilda & inspirera andra. Hennes resa från vegetarian sedan barnsben till att driva ett vegetarisk företag varvas med hennes kunskap & erfarenheter som kock, matkreatör & utbildare samt från hennes matresor över världen.

Få en skräddarsydd föreläsning med Isa eller välj bland hennes föreläsningsteman här nere. 



 

Vegetarisk trendspaning

Vegetarisk trendspaning

 

  • Heta mattrender idag & 2019
  • Trender inom restaurang & hotellbranschen
  • Senaste produkterna på den svenska och internationella marknaden
  • Innovativa matprojekt och senaste forskning på vegetarisk mat
Gröna bladgrönsaker

Ät dig frisk med växtbaserat

  • Vilka är de senaste superfoods som boostar ditt immunförsvar?
  • Vilka växtbaserade råvaror innehåller de vitaminer & mineraler som har en positiv effekt på ditt humör och stressnivåer?
  • Hur kan du med rätt kost prestera på topp?
  • Vilka är de psykiskt positiva effekterna vid matlagning tillsammans med andra? 
Framtidens mat

Vad är framtidens mat?

En köttkonsumtionen som står idag för minst 15% av världens alla växthusgas-utsläpp, en ökande världsbefolkning & allvarliga klimatförändringar. Vad ska vi äta idag & i framtiden för att skapa en hållbar planet?

  • Vad är framtidens mat?
  • Vilka förändringar måste ske för att en omställning till ett 
  • Innovativa forskningsprojekt inom mat & odling idag