Vego curry: indiska & bengaliska rätter från grunden


I "Vego curry"lär du dig laga vegetariska curryrätter från grunden, precis som de lagas i Indien och Bangladesh. Bland bokens 60-tal färgstarka recept finns klassiker som korma, tikka och daal, och många andra fantastiska rätter alltifrån frukosträtter till bröd och söta avslutningar. 

Vego curry: indiska & bengaliska rätter från grunden

Skärmklipp 2018-12-05 17.30.18.png
Skärmklipp 2018-12-05 17.30.18.png

Vego curry: indiska & bengaliska rätter från grunden

200.00

I "Vego curry"lär du dig laga vegetariska curryrätter från grunden, precis som de lagas i Indien och Bangladesh. Bland bokens 60-tal färgstarka recept finns klassiker som korma, tikka och daal, och många andra fantastiska rätter alltifrån frukosträtter till bröd och söta avslutningar. 

Quantity:
Köp

Av Nahid Hassan, Isa Ekstam
INBUNDEN, Svenska, 2018
*Signerat exemplar av Isa Ekstam
 

*Ange kampanjkoden GRÖNJUL18 och få 10% rabatt

I "Vego curry"lär du dig laga vegetariska curryrätter från grunden, precis som de lagas i Indien och Bangladesh. Bland bokens 60-tal färgstarka recept finns klassiker som korma, tikka och daal, och många andra fantastiska rätter alltifrån frukosträtter till bröd och söta avslutningar. Den stora majoriteten av indiska restauranger i Sverige lagar faktiskt bengalisk mat, och nu är det dags för den bengaliska maten att på riktigt introduceras i de svenska hemmaköken.

Shanti_180305_2455.jpg


Lär dig steg-för-steg hur du gör dina egna kryddblandningar och kryddpastor, tillagar grönsaker och gör den goda färskosten palak paneer. Med sidorätterna vadji och en full uppsättning såser, chutneys och raitor öppnar stockholmskrögaren Nahid Hassan dörren till en komplett upplevelse av den bengaliska matkulturen. Du får en inblick i hur den genuina familjemåltiden fungerar och vad du behöver ha hemma i skafferiet för att snabbt laga smakrika vegetariska rätter.


*Nahid Hassan är krögare sedan 18 år tillbaka och ägare av Shanti-gruppen med sex indiska och bengaliska restauranger i Stockholm. Han är en ambassadör för matkulturen i sitt hemland Bangladesh och har vunnit flera internationella priser för sina restauranger och sitt entreprenörskap.


*Isa Ekstam är vegetarisk kock och matkreatör, som brinner för vegetarisk mat och exotiska kryddor. Hon driver även företaget GreenIsaDreami Stockholm.

Exkl. fraktkostnad på 50:-