Förra veckan så kom Christian från Senses till mig för att laga vegetarisk taco. Senses är ett online-magasin för underhållning & livsstil som var här för att fira sitt tionde avsnitt på senses youtube.

Christian, relativt novis i köket då det mestadels är hans fru som står för matlagningen hemma, fick kavla upp skjortärmarna och laga vegetarisk ”pulled pork” på den asiatiska frukten jack fruit. Genom att byta ut fläskköttet mot den lite trådiga proteinliknande jackfruiten och mixa med en grym kryddsättning fick vi ett utmärkt grönt alternativ till pulled pork! Denna toppades därefter med äkta pico de gallo (tuppens näbb) salsa och en rustik guacamole. Christian tyckte det var gott, lättlagat och definitivt en ny take på taco-fredag som vi båda konstaterade att de flesta kommer att älska.

Hitta till receptet här och laga till din nästa tacofredag :-) 

senses.se – är Sveriges ledande online-magasin för underhållning och livsstil. Drivet av en passionerad redaktion som brinner för teknik, resor, mat, dryck, spel och film. Jag personligen gillar verkligen deras restaurang recensioner, matinspiration och filmtips!

Comment