GreenIsaDreams deltagande i matmässan Vegovision var en helg fullspäckad av inspiration och trevliga möten. 

I min monter fanns information om GreenIsaDreams matlagningskurser och tjänsten Hyr en grön kock. Jag bjöd också på ett hemlagat friterat tunnbrödsnacks & en cashewnöt- och bönröra som gav en liten hint om vad som kan dyka upp på mina matlagningskurser.

Signade man också upp på GreenIsaDreams nyhetsbrev, där man tar del av nya kursnyheter och recept, var man med i utlottningen av en Vegansk matkasse från Årstiderna. Vinnaren kommer att lottas ut i dagarna och meddelas via mail eller telefon.

Trots vinterrusket letade sig många veganer, vegetarianer, matintresserade och nyfikna till Vegovision och vissa stunder var Munchenbryggeriets konferensavdelning totalt smockfull! Det var en bra mix av unga och gamla med något för alla; vegansk välling för de allra minsta, Rädda Djuren-kampanjen med gossedjur till småkidsen, veganskt smink och hudvårdsprodukter, matprodukter såsom ostar, godis, choklad, färdiga portionsrätter och mycket mer. Utställaren mittemot GreenIsaDream sålde till och med veganskt hundfoder! Kolla gärna in Ecodogs hemsida här

På plats fanns även foodtrucksen Vegan Schmegan och Vegan soul train som sålde alltifrån falafelwraps till seutanburgare. Extra roligt var också att det fanns ett öppet kök intill min monter där olika bloggare fick göra kulinariska gästspel. Jag fastnade extra mycket för Persiska smaker med Aida- matbloggerskan bakom instagramkontot Aidas Skafferi, som spred härliga dofter från den veganska grytan sabzi hon stod och tillagade.

Det blir dock ingen längre vila förrän nästa mässa drar i gång. Mellan torsdag-söndag, 10-13 november, finns jag i restaurang Shantis monter på Food & Wine mässan i Älvsjö för att sälja kryddor och samosas, läs mer här.