Presentkort

Vill du ge bort en matlagningskurs från GreenIsaDream som födelsedagspresent, julklapp, examenspresent eller bröllopspresent?

Våra presentkort brukar vara mycket uppskattade och är en perfekt gåva till dem som har ett stort matlagningsintresse eller som vill lära sig laga mer veganskt eller vegetariskt. Kursen är också en rolig & social upplevelse som går att delta i själv eller tillsammans med dig som ger bort matlagningskursen.

VI ERBJUDER

  • Värdebevis- då får mottagaren en specifik matlagningskurs i gåva, med kursens namn och pris utskrivet. I samband med köpet bokar vi in personen på rätt kursdatum.
  • Presentkort- Mottagaren får ett fast belopp att utnyttja till valfri ledig kurs. På så vis kan födelsedagsbarnet går in och boka den kurs hon/han tycker känns mest lockande och som passar tidsmässigt.
     

Köp en matlagningskurs

På dig som betalar
Produkt
Skriv alltid namn på mottagaren & vilken adress som gåvobeviset ska skickas hem till. Om du har valt värdebevis, ange också kursens namn och datum.
Presentkort.jpg


Villkor
Presentkortet och värdebeviset är giltigt 1 år från och med dagen då gåvobeviset utfärdas. 

En bekräftelse kommer alltid på mailen när du har köpt ett gåvobevis. Har du bokat en specifik kurs i samband med ditt köp måste bekräftelsen också ange om platser finns kvar på kursen.

Efter bekräftelsen skickas en faktura ut separat från Bokio till din mail.

Vi skickar alltid hem presentkortet/värdebeviset på posten om vi beräknar att det kommer hinna nå dig i tid. Detta fastställs i bekräftelsen så ange gärna vilken deadline du har när du fyller i dina uppgifter.

Har du andra frågor, maila till info@greenisadream.se