Workshop | Ät vego på rätt sätt! (7/12)


Workshop som fokuserar på vegansk/vegetarisk näringslära, hur du ersätter kött & mejeriprodukter med riktigt bra subsititut & alla hälsofördelarna som kommer med att äta vego

Workshop | Ät vego på rätt sätt! (7/12)

Grönt.jpg
pexels-photo-128402-medium.jpeg
IMG_8846.jpg
Grönt.jpg
pexels-photo-128402-medium.jpeg
IMG_8846.jpg

Workshop | Ät vego på rätt sätt! (7/12)

299.00

Workshop som fokuserar på vegansk/vegetarisk näringslära, hur du ersätter kött & mejeriprodukter med riktigt bra subsititut & alla hälsofördelarna som kommer med att äta vego

Quantity:
Add To Cart

Intresset för att äta mer vegetariskt har ökat rejält de senaste åren. Inspirerande recept, kokböcker och youtube-program lockar många av oss till att vilja dra ner på köttet inte bara för att det smakar gott utan även för att det är hälsosamt och bra för klimatet. Den här workshopen är teoretiskt upplagd och passar jätte bra att kombinera med någon av GreenIsaDreams matlagningskurser. Den tar upp frågor som rör näringslära, vad du ersätter animaliska produkter med, hälsofördelarna med att äta växtbaserat och ger tips & råd till dig som vill äta mer vego eller har en familjemedlem som har blivit vegan eller vegetarian. 

Upplägg

Kvällen inleds med kaffe och nybakat bröd & röror. Workshopen kombinerar sedan en teoretisk föreläsningsdel med några praktiska övningar då ni delas upp i mindre grupper. Vi avslutar med en frågestund.

*Kursen fokuserar främst på att betona växtbaserad kost. 

Detta ingår i workshopen

  • Viktiga termer
  • Hälsofördelarna med att äta veganskt/vegetariskt
  • Näringslära
  • Vad ersätter jag kött, mjölk och ägg med? 
  • Trendspaning över de senaste vegotrenderna & produkterna på marknaden 
  • Praktiska övningar
  • Föreläsningsmaterial 
  • Kaffe & fika
  • 10% rabatt på valfri matlagningskurs hos GreenIsaDream

 

Isa Ekstam, vegokock


Föreläsare


Isa Ekstam, grundare av GreenIsadream, är utbildad hälsokock & konsult. Hon har jobbat som kursledare & kock i flera år och är dessutom vegetarian sedan födseln.

 

Datum
Torsdag 7/12, kl. 17.30

Pris
250 SEK

Nivå
För nybörjare

Lokal
Matlabbet, Hornstulls strand 9