Grilla Vego! (5/6)


Det här kursen passar alla som ser fram emot grillsäsongen men som gärna vill införa lite mer vegetariskt! Efter denna kväll kommer du ha alla knep för att kunna skapa en färgstark grillmiddag där gästerna inte ens kommer att sakna köttbiten!
 

Grilla Vego! (5/6)

Hamburgaretvå_liggande.jpg
salad-healthy-diet-spinach-medium.jpg
web_isa_matkurs_08 (3)-3.jpg
web_isa_matkurs_49-2.jpg
grillat_tunnbröd_liggande.jpg
Hamburgaretvå_liggande.jpg
salad-healthy-diet-spinach-medium.jpg
web_isa_matkurs_08 (3)-3.jpg
web_isa_matkurs_49-2.jpg
grillat_tunnbröd_liggande.jpg

Grilla Vego! (5/6)

1,075.00

Det här kursen passar alla som ser fram emot grillsäsongen men som gärna vill införa lite mer vegetariskt! Efter denna kväll kommer du ha alla knep för att kunna skapa en färgstark grillmiddag där gästerna inte ens kommer att sakna köttbiten!
 

Quantity:
Add To Cart

Det här kursen passar alla som ser fram emot grillsäsongen men som gärna vill införa lite mer vegetariskt! Efter denna kväll kommer du ha alla knep för att kunna skapa en färgstark grillmiddag där gästerna inte ens kommer att sakna köttbiten!

I små grupper lagar ni tillsammans en uppsättning rätter som passar till grillfesten i sommar! På kursen lär du dig att tillverka seitanbiffar och hamburgare av sojaprotein/linser/- eller bönor, hur du grillar och marinerar tofu, snabba och enkla grilltillbehör, och tips på hur du behandlar olika sorters grönsaker på grillen för att få ut bästa smak & konsistens. Kursen avslutas med att vi sitter ned till bords och avnjuter en stor & härlig middag.

Kurstillfällen

Tis 05 juni: 17.30-20.30

Pris
1075:- vuxen
750:- barn

Exempelrätter

  • Vegohamburgare 
  • Grillad tofu
  • Seitanstek
  • Grillade grönsaker och portabellosvamp
  • Såser, röror & exotiska salsor
  • Marinader och dressingar
  • Matiga sallader

Lokal

Vi håller till i fräscha & ljusa Matlabbet som ligger ett stenkast från vattnet i centrala Hornstull, Hornstulls Strand 9, Södermalm

Upplägg & innehåll

 

Kursdeltagarna välkomnas av kaffe & nybakat bröd och får en introduktion till vegansk matlagning och näringslära. Dagens meny presenteras och därefter delas recept & förkläden ut.

Deltagarna delas in i små grupper och får laga 3-4 rätter som sedan dukas upp till en buffé mot slutet och avnjuts som en gemensam härlig lunch.

Detta ingår i kursen

  • Introduktion till vegansk matlagning
  • Aktiv matlagning
  • Nära handledning av kursledaren
  • Råvaror och material
  • Recepthäften
  • Välkomstsnack
  • Middag med alkoholfri dryck