Vegansk Diplomakurs- 3 ggr (Start 17/3)


Nytt för i år är GreenIsaDreams diplomakurs! Under en kursperiod utspridd på tre lördagar med start den 17 mars får du möjlighet att gå en vegansk matlagningskurs som går in på djupet. I slutet av kursen får du ett utfärdat diplom som visar att du kan grunderna i vegansk matlagning. 

 

Vegansk Diplomakurs- 3 ggr (Start 17/3)

Omelett2.jpg
web_isa_matkurs_08 (3)-3.jpg
web_isa_matkurs_49-2.jpg
Grönt.jpg
Caesarsallad.jpg
Omelett2.jpg
web_isa_matkurs_08 (3)-3.jpg
web_isa_matkurs_49-2.jpg
Grönt.jpg
Caesarsallad.jpg

Vegansk Diplomakurs- 3 ggr (Start 17/3)

5,400.00

Nytt för i år är GreenIsaDreams diplomakurs! Under en kursperiod utspridd på tre lördagar med start den 17 mars får du möjlighet att gå en vegansk matlagningskurs som går in på djupet. I slutet av kursen får du ett utfärdat diplom som visar att du kan grunderna i vegansk matlagning. 

 

Quantity:
Add To Cart

Kurstillfällen

Lördag 17 mars: 10.00-17.00
Lördag 7 april: 10.00-17.00
Lördag 21 april: 10.00-17.00

Pris
5400:- vuxen (3 heldagar)
 

Nytt för i år är GreenIsaDreams diplomakurs! Under en kursperiod utspridd på tre lördagar med start den 17 mars får du möjlighet att gå en vegansk matlagningskurs som går in på djupet. I slutet av kursen får du ett utfärdat diplom som visar att du kan grunderna i vegansk matlagning. 

Detta ingår i kursen

  • Frukost, lunch och tidig middag
  • Kaffe, te och alkoholfri dryck
  • Teoripass
  • Matlagningspass
  • Nära handledning från kursledaren
  • Råvaror och material
  • Recepthäften och kurslitteratur

Exempel på rätter                             

  • Innovativa sallader med olika proteinbaser
  • Rätter med tofu eller sojaprotein
  • Seitanrätter (ett slags vegetariskt protein gjort av vetegluten)
  • Veganska såser, dressingar, röror och dressingar
  • Biffar, plättar och hamburgare på linser, bönor och rotfrukter
  • Veganska desserter och bakverk (även en del glutenfria alternativ)

Lokal

Vi håller till i fräscha & ljusa Matlabbet som ligger ett stenkast från vattnet i centrala Hornstull, Hornstulls Strand 9, Södermalm

Upplägg & innehåll

 

Kursdeltagarna välkomnas varje lördag av kaffe & nybakat bröd. Dagens upplägg/recept presenteras och en introduktion ges i ämnet. 

Dagen varvas med teoripass och praktiska matlagningspass. Deltagarna delas in i mindre grupper och får laga flera rätter under dagens tema som slutligen dukas upp till en buffé  och avnjuts som en tidig middag (lunch intas vid 13.00)

Tillfälle 1: Intro, Näringslära/hälsoegenskaper/, sallader, såser och dressingar
Tillfälle 2: Protein: tofu, seitan och biffar
Tillfälle 3: Bakning, ägg, gratänger